Janne Henriksson torjuu jatkossa Hongan maalilla.
14.11.2008 15:04:00

Paatelainen, Koskimaa ja Henriksson Honkaan

Veikkausliigassa viime kaudella toiseksi sijoittunut Honka on solminut kolme kovan luokan pelaajasopimusta. Keltamustat on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Markus Paatelaisen, toppari Ville Koskimaan ja maalivahti Janne Henrikssonin.

Paatelainen edusti viimeksi Skotlannin valioliigassa pelaavaa Inverness Caledonian Thistleä. Hän on Paatelaisten kuuluisan veljessarjan nuorin otos. Isoveli Mixu valmentaa tällä hetkellä Skottiliigan Hiberniania ja toinen isoveli Mikko oli päättyneellä kaudella yksi Veikkausliigan parhaista kärjistä TPS:n paidassa. 25-vuotiaan Markuksen sopimus Hongan kanssa on kaksivuotinen.

Ville Koskimaa siirtyy Honkaan Vaasan Palloseurasta. Kookas toppari solmi myös kahden vuoden sopimuksen Paatelaisen tapaan. 25-vuotias Koskimaa tuo 191-senttisenä järkäleenä kokoa espoolaisten alakertaan.

FC KooTeePeen Veikkausliigasta putoaminen oli kaikkea muuta kuin Janne Henrikssonin syy. Kotkalaisten maalivahti kuuluu sarjan arvostetuimpiin ja on erinomainen lisä espoolaisten veskarikalustoon. 27-vuotias Henriksson pelasi päättyneellä kaudella yhtä vaille kaikki kotkalaisten liigaottelut. Hänen sopimuksensa on kolmen vuoden mittainen.

Markus Paatelainen
s. 23.1.1983, Valkeakoski
184 cm, 80 kg
Aiemmat seurat:
Haka, Atlantis/Allianssi, FC KooTeePee, Aberdeen (SCO), Cowdenbeath (SCO), Inverness Caledonian Thistle (SCO)

Ville Koskimaa
s. 21.5.1983, Vaasa
191 sm, 86 kg
Aiemmat seurat:
FC Kiisto, VPS

Janne Henriksson
s. 5.8.1981, Turku
188 cm, 84 kg
Aiemmat seurat:
KaaPo, FC Emmen (NED), VPS, TP-47, FC KooTeePee

 


  • Yhteistyössä: