Petteri Forsell on avannut kauden komeasti.
8.5.2013 10:54:00

Huhtikuun joukkue nimetty

Veikkausliiga nimeää perinteiseen tapaan myös kaudella 2013 Kuukauden joukkueen jokaisena kuukautena kauden aikana. Kauden 2013 ensimmäinen eli huhtikuun joukkue on nimetty. Kuukauden pelaajan tittelin vei IFK Mariehamnin Petteri Forsell ja Kuukauden valmentajaksi nimettiin niin ikään IFK Mariehamnin Pekka Lyyski.

IFK kärsi alkuvuodesta pahasti loukkaantumisista ja tämä näkyi myös kentällä. Kokenut päävalmentaja Pekka Lyyski sai ryhmänsä kutakuinkin ehjänä kasaan vasta juuri liigakauden kynnyksellä, mutta alku oli erinomainen. Huhtikuun kolmesta ottelusta IFK napsi kaksi voittoa ja yhden tasapelin.

Yksi tekijöistä hyvän alkukauden suhteen on ehdottomasti ollut lainasopimuksella turkkilaisesta Bursasporista IFK-paitaan paluun tehnyt Petteri Forsell. Huuhkajissa alkuvuodesta debytoinut Forsell nakutti huhtikuun otteluissa tehot 2+2.

Huhtikuun joukkueeseen IFK:lta nimettiin lisäksi Pekka Lagerblom ja Diego Assis. Myös VPS sai joukkueeseen kolme pelaajaa, HJK kaksi ja niin MYPA, FC Honka kuin RoPS yhden kukin.

Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-2-3-1):

Henri Sillanpää (VPS)
Gideon Baah (Honka) - Valtteri Moren (HJK) - Ville Koskimaa (VPS) - Hassan Sesay (MYPA)
Teemu Tainio (HJK) - Pekka Lagerblom (IFK)
Diego Assis (IFK) - Antti Okkonen (RoPS) - Petteri Forsell (IFK)
Jarno Parikka (VPS)

Kuukauden pelaaja: Petteri Forsell (IFK)
Kuukauden valmentaja: Pekka Lyyski (IFK)

 


  • Yhteistyössä: