Antti Okkonen oli yksi kentän hahmoista sunnuntaina Anjalankoskella
29.4.2002 12:17:00

MyPa kukisti KuPSin

MyPa avasi kautensa voitolla vierailija KuPSista. Loppulukemat olivat ottelua kaikin puolin hallinneille isännille 2-0 (1-0).

Anjalankoskella päästiin aloittamaan kausi mainioissa olosuhteissa. Yöllinen sade teki Saviniemen kentän pinnalle hyvää, ja nurmi oli kauttaaltaan vihreä ja vuodenaikaan nähden erinomaisessa kunnossa.
Veikkausliigakauden 2002 ensimmäinen maali näki päivänvalon Anjalankoskella viiden minuutin kohdalla. Denis Volodin otti Toni Huttusen pitkän syötön hienosti haltuun ja latasi komeasti lukemiksi 1-0.
Toista maalia saatiin odotella pitempään. Peliä oli jäljellä viitisentoista minuuttia, kun Saku Puhakainen kaadettiin rangaistusalueella. Loppulukemat 2-0 laukoi pilkulta hyvän pelin pelannut Antti Okkonen.
Isäntäjoukkueen loukkaantumistilanne ennen ottelua oli vaikea, mutta hieman valoa saatiin, kun maalivahti Istvan Mitring kykeni lopulta pelaamaan. MyPan pelaajalistalla nähtiin kuitenkin täysin uusi kasvo, kun yhteistyöseura FC Kuusankoskesta lainattu venäläispelaaja Aleksander Komov seurasi ottelun vaihtopenkiltä.
KuPS pelasi kokonaisuudessaan melko vaisusti, minkä myönsi myös valmentaja Jari Pyykölä.
- Kyllä minä odotin pelaajiltani paljon parempaa ja tiedän, että he parempaan myös pystyvät, Pyykölä kommentoi.

 


  • Yhteistyössä: