"Toke" on saanut MYPAn nousukiitoon.
7.9.2011 16:53:00

Mika Ojalasta heinäkuun pelaaja

Veikkausliiga on nimennyt heinäkuun kuukauden joukkueen ja kuukauden pelaajaksi nimettiin harvinaislaatuisesti toistamiseen peräkkäin FC Interin Mika Ojala. Ojalan tehokas kesä jatkui myös heinäkuussa ja keskikenttämies porskuttaa tehopörssin ykkössijalla omilla lukemillaan.

Ojala myöntää, että kesäkuun kuukauden pelaajan palkinnon jälkeen valinta myös heinäkuun parhaaksi pääsi yllättämään.
- Totta kai iloisena otetaan palkinto vastaan. Vaikka pelit ovat menneet hyvin, en osannut tätä yhtään odottaa ja iso yllätys tämä oli saada toista kertaa peräkkäin, Ojala sanoi.

Omista tehoistaan Ojala antaa kiitosta ennen kaikkea joukkuekavereilleen.
- Ei niitä sen enempää tule mietittyä, mutta onhan se tiedossa että hyvin tehoja on tullut. Pakko sanoa, että ilman Henri Lehtosta, Timo Furuholmia ja koko joukkueen panosta tämä ei olisi mahdollista.
- Isoin muutos meidän hyökkäyspelissä verrattuna viime kausiin on se, että Furkka on pysynyt kunnossa.

Korkeakunnas luotsaa heinäkuun joukkuetta

Heinäkuun joukkueeseen HJK sai kolme pelaajaa ja Jaro sekä MYPA molemmat kaksi. Yhden pelaajan edustuksella joukkueessa ovat mukana JJK, Inter, KuPS ja FC Honka. Heinäkuun kuukauden valmentajaksi valittiin MYPAn kurssin nousujohteiseksi kääntänyt Toni Korkeakunnas.

MYPAn alkukausi oli vaikea ja loukkaantumiset ovat verottaneet rivejä pahasti, mutta punainen lanka peliin löytyi kesähelteillä.
- Kyllä tämä mieltä lämmittää ja tuntuu hyvältä. Kovan työn tulos tämä on ollut, sillä joukkue on ollut todella kovilla. Sitkeyttä on tarvittu. Koko joukkueena olemme kuitenkin uskoneet, että kurssi jossain vaiheessa kääntyy, Korkeakunnas painottaa.
- Tämä on hieno tunnustus koko valmennustiimille ja joukkueelle. Yhdessä tässä ollaan hommia tehty ja asioita pähkäilty sekä koko ajan uskottu parempaan.

Veikkausliigan heinäkuun joukkue:

Vitali Teles (Jaro)
Rafinha (HJK) – Juhani Ojala (HJK) – Maksim Vasiljev (Jaro) – Niko Kukka (MYPA)
Mikko Manninen (JJK) – Mika Ojala (Inter) – Sampsa Timoska (MYPA) – Erfan Zeneli (HJK)
Olajide Williams (KuPS) – Demba Savage (Honka)

Kuukauden pelaaja: Mika Ojala (Inter)
Kuukauden valmentaja: Toni Korkeakunnas (MYPA)

 


  • Yhteistyössä: