Pikkaraisen aika VPS-luotsina on ohi.
28.7.2011 15:32:00

Pikkarainen ja VPS purkivat sopimuksen - Vuorinen vetovastuuseen

Vaasan Palloseura ja Tommi Pikkarainen ovat yhteisymmärryksessä sopineet valmentajasopimuksen ennenaikaisesta purkamisesta. Petri Vuorinen ottaa päävastuun liigajoukkueen valmennuksesta.

Tommi Pikkaraisen valmennustyö Vaasan Palloseurassa päättyy aiottua nopeammalla aikataululla. Pari viikkoa sitten varmistui se, että Tommi Pikkarainen ei enää jatka ensi kaudella VPS:n peräsimessä, mutta tarkoituksena oli että hän jatkaa valmennusvastuussa kuluvan kauden loppuun saakka.

Pikkarainen kokee kuitenkin joukkueen kaipaavan muutoksia ja hänen mukaansa sopimuksen purkaminen mahdollistaa omalta osaltaan loukkaantumisista kärsineen joukkueen vahvistamisen. VPS on pelannut yhdeksän viimeisintä ottelua ilman voittoa.

Pikkaraisen kanssa toisena valmentajana toiminut Petri Vuorinen vastaa tästä päivästä lukien VPS:n valmennuksesta tämän kauden loppuun saakka. Vuorinen toimii neljättä kautta VPS:n valmennusryhmässä. Vuorinen oli mm. VPS:n liigajoukkueen valmentajana loppukauden 2009 yhdessä Juha Reinin kanssa. Junioreiden valmennuspäällikkö ja VPS:n entinen pelaaja Jani Uotinen toimii tarvittaessa Vuorisen tukena.

Vuorisen kokee tulikasteensa päävalmentajana ensi sunnuntaina, jolloin VPS kohtaa kotonaan Hietalahdessa Pietarsaaren Jaron.

 


  • Yhteistyössä: