Mika Ojala vei kesäkuun pelaajan tittelin.
20.7.2011 13:49:00

Mika Ojala kesäkuun pelaaja

Veikkausliiga on nimennyt FC Interin Mika Ojalan kesäkuun Kuukauden pelaajaksi. Kesäkuun Kuukauden valmentaja on puolestaan HJK:n Antti Muurinen. Kaksikko kohtaa perjantaina Sonera Stadiumilla Veikkausliigan kuumassa kärkikamppailussa.

Ojala on esiintynyt Interin hyökkäyksessä tasaisen vahvasti ja johtaa niin Veikkausliigan tehopörssiä kuin Iltalehden Leijonapörssiäkin. Valinta lämmittää Ojalaa ja antaa lisäpotkua myös jatkoon.
- Tosi iso kunnia ja upea kunnianosoitus. Se on osoitus siitä, että pelit ovat menneet hyvin. Tämä tuli pienenä yllätyksenä, vaikka pelit ovat menneet hyvin, sillä Veikkausliigassa monet muutkin pelaajat ovat pelanneet hyvin.

Toukokuun pelaajaksi nimettiin seurakaveri Timo Furuholm ja kaksikko onkin ollut alkukauden todellinen tehoduo.
- Meillä on mennyt hyvin tällä kaudella ja on hienoa, että molemmat nimitykset ovat tulleet meille. Se kuvastaa sitä, että meillä on peli kulkenut, Ojala pohtii.
- On tietenkin hyvä, että olen pystynyt auttamaan joukkuetta tehojen muodossa ja tärkeä on, että niitä on nimenomaan tullut tasaiseen tahtiin. Sitä kautta pystyn auttamaan joukkuetta ja onnistumisia tulee lisää.

HJK miehitti kuukauden joukkueen

Kesäkuun valmentajan titteli menee puolestaan HJK:n päävalmentaja Antti Muuriselle, joka joukkoineen teki vastustajista selvää jälkeä kirjaten tililleen kesäkuun aikana pelkkiä voittoja.
- Mukavaltahan tällainen valinta aina tuntuu ja kesäkuu tosiaan meni meiltä hyvin, Muurinen toteaa.
- Puolustus onnistui hyvin ja siitä se lähti. Hyökkäyksessä teimme tosi laajalla rintamalla maaleja, Teemu Pukki tietysti oli se kesäkuun ykköstykki meillä. Muutenkin onnistumisia tuli kuitenkin laajalti.

Muurisen mukaan kiitoksen valinnasta voi osoittaa hyvin koko joukkueelle.
- Kaikkineen pelasimme aika varmanoloisia pelejä, ailahtelevaisuutta ei juuri ollut. Se kertoo myös siitä, että joukkueen asenne on ollut erinomainen.

Kuukauden joukkueeseen eniten pelaajia sai sarjataulukon kärkijoukkue HJK, joka miehitti peräti kuusi pelipaikkaa. Viisi muuta paikkaa jakaantui viiden joukkueen kesken. Puolustuslinjassa mukana ovat IFK Mariehamnin Kristian Kojola ja MYPA:n Niko Kukka, keskikentällä pelaavat TPS:n Toni Kolehmainen ja JJK:n Tamás Gruborovics ja kärjessä HJK-pelaajien rinnalla on Kuukauden pelaaja Mika Ojala.

Veikkausliigan kesäkuun Kuukauden joukkue (4-3-3):

Maalivahti: Ville Wallen (HJK)
Puolustus: Rafinha (HJK) – Juhani Ojala (HJK) – Kristian Kojola (IFK) – Niko Kukka (MYPA)
Keskikenttä: Toni Kolehmainen (TPS) – Dawda Bah (HJK) - Tamás Gruborovics (JJK)
Hyökkäys: Mika Ojala (Inter) – Teemu Pukki (HJK) – Akseli Pelvas (HJK)

Kuukauden pelaaja: Mika Ojala (Inter)
Kuukauden valmentaja: Antti Muurinen (HJK)

 


  • Yhteistyössä: