21.2.2011 7:13:00

TamU:n Pyhäranta tyytyväinen debyyttiinsä

Jere Pyhäranta pelasi lauantaina ensimmäisen virallisen ottelunsa Tampere Unitedin maalilla. AC Oulu onnistui maalinteossa kerran, mutta TamU vei pisteet lukemin 2–1.

Espoolaislähtöinen nuori maalivahti ei turhia ottelussa jännittänyt, vaan pelasi perusvarmaa peliä. Joukkoon mahtui muutamia hyviä torjuntoja, muun muassa yksi nopea reaktiotorjunta matkalla suuntaa vaihtaneessa Mika Nurmelan tykityksessä.

- Vähän kaksijakoiset fiilikset siitä jäi. Oma peli meni ihan ok, mutta se yksi sisään mennyt jäi hieman harmittamaan. Yksi hyvä torjunta olisi tarvittu lisää, että olisi nolla säilynyt, Jere toteaa TamUn verkkosivuilla.

- Samaa voi oikeastaan sanoa koko joukkueen pelistä. Puolustuspeli toimi hyvin ja saimme pallot putsattua, vaikka linjassa oli ulkomaalaisia ja jonkin verran kommunikointiongelmia. Hyökkäyspeliin jäi vähän parannettavaa, mutta alla on tiukka harjoitusjakso ja se painoi kaikilla varmasti jaloissa. Erikoistilanteissa olimme vahvoja molemmissa päissä. Olemme tällä hetkellä vaarallinen joukkue ilmatilassa.

Pirkkahallin alusta on tullut Pyhärannalla tutuksi harjoituksissa, eikä ensimmäinen täysi liigacupin ottelu tuonut enää uusia yllätyksiä.

- Polvet ja nilkat ovat koetuksella kovalla alustalla, mutta kaikkeen tottuu. Pääasia, että saimme voiton ja kolme pistettä. Toivottavasti vastuuta tulee jatkossakin.

Keskiviikkona TamU matkustaa Rovaniemelle RoPS:n vieraaksi. Matka on pitkä, mutta se ei Jereä haittaa.

- Ei muuta kuin kohti uutta taistelua voitto mielessä. Rovaniemellä en ole ennen käynytkään, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Toivottavasti sieltä on mukavia tuliaisia matkassa, Pyhäranta hymyilee.

 


  • Yhteistyössä: