Timo Marjamaalla on vankka kokemus Veikkausliigasta kentän puolelta.
28.10.2010 13:26:00

Timo Marjamaa Veikkausliigan toimitusjohtajaksi

Veikkausliigan hallitus on valinnut uudeksi Veikkausliigan toimitusjohtajaksi Timo Marjamaan. Marjamaa, 34, aloittaa tehtävässään marraskuun lopussa. Timo Marjamaa siirtyy Veikkausliigaan Sampo Pankista.

Marjamaa on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Erinomaiset arvosanat saaneen lopputyönsä hän teki jalkapalloon liittyvistä mielikuvista.

Tänään keskiviikkona nimetyllä toimitusjohtajalla on selkeät näkemykset Veikkausliigan tulevaisuuden painopisteistä.
- Asetettuihin tavoitteisiin pääsemiseksi kehitystyötä tulee keskittää seurojen aseman vahvistamiseen, jalkapallokulttuurin pitkäjänteiseen rakentamiseen ja jalkapallokentän toimivaan yhteistyöhön, kiteyttää Marjamaa.

Marjamaa tuntee pelaajataustansa myötä lajin erinomaisesti. Mittavaa Veikkausliigauraa täydentää pelaaminen Turkissa ja A-maajoukkueessa. Peliuransa jälkeen hän on toiminut opiskelun ja työn ohella jalkapallokolumnistina sekä televisioasiantuntijana.
- Liiga saa Timo Marjamaasta hyvän ja innostavan toimitusjohtajan. Hänellä on erinomainen tausta lajin parista sekä koulutuksen että työelämän kautta hankittua kokemusta yritysmaailmasta. Timo on määrätietoinen joukkuepelaaja, sanoo rekrytointia johtanut Veikkausliigan puheenjohtaja Hannu Rautiainen.

Marjamaa lähteekin tulevassa tehtävässään hakemaan taustaa omista kokemuksistaan lajin parissa.
- Olen erittäin sitoutunut tekemään työtä kotimaisen jalkapallon kehittymisen eteen. Jalkapallo on antanut elämääni valtavasti iloa, onnistumisia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, ennen kaikkea sosiaalisen kanssakäymisen muodossa. Haluan tarjota saman ilon mahdollisimman monelle lajista kiinnostuneelle Veikkausliigan kautta, kertoo Marjamaa tunnelmistaan. 

Veikkausliigan järjestämää asiasta tiedotustilaisuuden medialle torstaina 21.10. Paikalla tilaisuudessa ovat Timo Marjamaan lisäksi Veikkausliigan puheenjohtaja Hannu Rautiainen sekä nykyinen toimitusjohtaja Jan Walden.

 


  • Yhteistyössä: