Janne Korhonen tekee JJK-historiaa.
4.8.2010 8:10:00

Korhonen: Hieno asia päästä mukaan

JJK:n maalivahti Janne Korhonen on valittu Suomen A-maajoukkueeseen, joka kohtaa Belgian EM-karsintaan valmistavassa harjoitusottelussa Turussa 11. elokuuta.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun JJK:n pelaaja valitaan A-maajoukkueeseen. Korhosella ei myöskään ennestään ole tilillään A-maaotteluita.
- On erittäin hieno asia, että pääsin mukaan tällaiseen joukkueeseen. Kyseessä on kuitenkin viimeinen ottelu ennen karsintaa ja mukana aika lailla ykkösnyrkki. On hienoa päästä mukaan katsomaan meininkiä, Korhonen sanoo.

Heinäkuussa Hakasta takaisin Jyväskylään siirtynyt JJK-kasvatti Korhonen tiedostaa, että valinta on hieno asia seuralle, vaikka mies on ehtinyt pelata JJK-paidassa vasta kaksi ottelua.
- Pelaajalistassa lukee kuitenkin nimen perässä JJK ja onhan seura minut kuitenkin osaltaan alun perin kasvattanut, Korhonen sanoo.

Miehen edellisestä maajoukkuekomennuksesta on joitakin  vuosia aikaa.
- Olin jonkun muutamalla yli-ikäisellä vahvennetun U21-maajoukkueen mukana voittamassa Vietnamissa turnausta talvella 2006 tai 2007. Voitettiin turnaus ja Karin Tommi taisi olla seuraavana vuonna mukana samassa turnauksessa puolustamassa voittoa, Korhonen muistelee.

 


  • Yhteistyössä: