Juha Pasoja onnistui maalinteossa.
29.4.2010 7.58.00

Pasoja laukoi JJK:n voittoon

JJK nappasi jo toisen voittonsa tämän kauden Veikkausliigassa. Jyväskyläläisten sankari oli kokenut Juha Pasoja, joka laukoi 1-0 -voittoon oikeuttaneen osuman ensimmäisen puoliajan lopulla.

Ottelun alku oli varsin tunnustelevaa peliä, mutta pikkuhiljaa tilanteita alkoi aueta molempiin päihin.

JJK:n Zakaria Abahassine eteni näyttävästi laitaansa 20 minuutin kohdalla ja tarjoili vetopaikan Tommi Karille. Karin laukaus viuhui yli VPS:n maalin.

Pari minuuttia myöhemmin VPS:n Jani Tanska sai maukkaan puskupaikan Jussi Äijälän kulman jälkeen, mutta pusku suuntautui päin Mihaly Szerovayta.

JJK meni johtoon 40. minuutin kohdalla. Juha Pasoja onnistui maalinteossa, kun hän seurasi Mika Lahtisen tolpasta kimmoneen laukauksen verkon perukoille. Lahtinen pääsi tilanteessa aiemmin läpiajoon VPS:n paitsiolinjan murruttua.

VPS haki tauolta uutta virtaa joukkueeseen kahdella pelaajavaihdolla. Tony Björk korvasi Jussi Aallon ja Jan Berg Jyrki Saranpään.

Herättely tuntui toimivan, sillä VPS sai painetta vierasjoukkueen päähän. Etenkin kulmapotkuista isännät saivat luotua pientä paniikkia jyväskyläläisten keskuuteen.

Aivan loppuhetkillä VPS:lla oli pari mainiota paikkaa tasoittaa peli.  Szerovay venyi JJK-maalilla huippupelastuksiin ja näin kolme pinnaa matkasivat Keski-Suomeen.

Vaikka maaleja ei viimeistelty kuin yksi, niin kiihkeitä otteita Hietalahdessa kyllä nähtiin. Erotuomari Vesa Hätilä varoitti kahta VPS:n ja kolmea JJK:n pelaajaa.