Maksim Vasiljev vahvistaa Jaron takalinjoja.
10.2.2010 20:34:00

Jaro ja Vasiljev sopimukseen

FF Jarossa testissä ollut venäläinen toppari Maksim Vasiljev vakuutti joukkueen valmennuksen hyvillä otteillaan testijakson aikana. Vasiljev allekirjoitti tiistaina pietarsaarelaisten kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

Maksim Vasiljev on maineikkaan venäläisen Smenan jalkapallonkoulun kasvatti. Venäjällä 23-vuotias toppari on pelannut Novgorodin joukkueessa ennen siirtymistään Valko-Venäjän sarjan Torpedo Zhodinoon, jossa mies pelasi viime kauden. Jaroon Vasiljev saapui viime kuun lopulla testiin, ja onnistui vakuuttamaan päävalmentaja Alexei Eremenkon.
- Tiedän että saimme hyvän pelaajan ja hyvän persoonan. Hän hoitaa asiat tyylillä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän on juuri sellainen mitä olemme etsineet. Hän lukee hyvin peliä, ei pelkää mennä tilanteisiin ja omaa mahtavan vasemman jalan, Eremenko perustelee.

Kolmivuotinen sopimus oli kaikkien osapuolien tahto. 196-senttinen Vasiljev haluaa kehittyä pelaajana ”Jeren” alaisuudessa, ja sopeutuminen Suomeen on jo käynnissä.
- Jere oli tärkeä tekijä tässä päätöksessä. Pelaamalla hänen alaisuudessaan uskon kehittyväni paremmaksi pelaajaksi. Nyt aloitan heti kielten opiskelun. Ensin varmaankin englannin kieltä, mutta myöhemmin myös suomea tai ruotsia, Vasiljev kertoo.

Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka on mielissään Vasiljevin pitkästä sopimuksesta.
- Pelaaja ja hänen agenttinsa halusivat että Vasiljev saa aikaa kehittyä Eremenkon kanssa. Valmentaja ja seura olivat myös samaa mieltä, joten sopimus tyydyttää kaikkia. Hienoa että juuri meidän valmentajaamme luotetaan näin paljon, Storbacka toteaa.

 


  • Yhteistyössä: