"Nosse" hakee vastuuta Jarossa.
17.11.2009 14:41:00

Nosh A Lody siirtyy Jaroon

Vuonna 1989 syntynyt Nongotamba Dhutsa Nosh A Lody on allekirjoittanut FF Jaron kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Hän kuului menneellä kaudella HJK:n liigajoukkueen rinkiin, mutta pelasi ottelut Klubi 04:n riveissä.

Debyyttiä Veikkausliigassa ei vielä kaudella 2009 tapahtunut, vaikka nuorukainen pelasikin jo viime talven Liigacupin otteluissa. A Lodyn sukujuuret löytyvät Afrikan Kongosta, mutta mies omaa myös Suomen passin.  "Nosse" on edustanut Suomea alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Jalkapalloilun Nosse aloitti Helsingissä SAPA:n joukkueessa.

192 cm pitkä A Lody viihtyy parhaiten topparin paikalla, mutta pystyy pelaamaan myös keskikentän pohjalla. Nuorukainen haluaakin päästä näyttämään taitojaan liigassa Jaron paidassa.
- Tunnen hyvin Roman Eremenkon ja kyselin tietoja seurasta häneltä, jonka jälkeen juttelin Alexein kanssa. Tämä vaihtoehto on minulle kaikin puolin hyvä. Haluan päästä pelaamaan liigajoukkueessa, ja uskon pystyväni siihen Jarossa. Lisäksi uskon kehittyväni paljon Jeren valmennuksessa ja näen tämän isona askeleena eteenpäin urallani, A Lody paljastaa.

Nosh uskoo tuovansa Jaron puolustukseen nuoruuden innokkuutta, taitoa ja taistelutahtoa. Samoin sanoin hän kuvaa Jaron tulevan kauden joukkuetta.
- Joukkue tulee olemaan nuori, mutta intoa riittää varmasti. Luonnehtisin itseäni pelaavaksi toppariksi ja uskon tuovani puolustukseen pääpelivoimaa, A Lody tuumii.

Jarolla on nyt kasassa 16 pelaajasopimusta. Jaron toimitusjohtajan Niklas Storbackan mukaan rinkiin etsitään maltilla vielä täydennystä. Ratkaisuja odotellaan ainakin vielä parisen viikkoa.
- Hakusessa on vielä kymppipaikan pelaaja ja pari puolustajaa. Etenemme etsinnöissä kuitenkin rauhallisesti, sillä myös Jens Portinin ja Janne Vellamon päätökset vaikuttavat asiaan. On ollut todella positiivista että pelaajat ovat osoittaneet suurta mielenkiintoa Jaroa kohtaan, Storbacka kertoo.

 


  • Yhteistyössä: