Rähmönen ja Manninen ovat TPS:n uusi "laita-ase", jolta ei ainakaan pallotaituruutta puutu.
14.2.2009 8:34:00

LIIGACUP: TPS ja TamU tasasivat pisteet

TPS ja TamU tasasivat pisteet Liigacupin lohko I:n ottelussa perjantaina Turun Kupittaalla. Kumpikaan ei maalia onnistunut tekemään, joten pisteet menivät jakoon 0-0-tuloksella.

TPS:n ja Tampere Unitedin välinen Liigacupin kamppailu alkoi tunnustelevissa merkeissä ja oikeastaan koko ensimmäinen puoliaika käytiin asemasotaa, jossa todelliset tekopaikat olivat harvassa. TPS:n parhaat paikat siunaantuivat Iiro Aallolle ja Mikko Manniselle, jonka laukaus hipoi tolppaa. Unitedin paras tekopaikka siunaantui Jari Niemelle, joka sai oikealta erinomaisen keskityspalon, mutta ei osunut epäonnekseen pelivälineeseen.

Ensimmäinen puoliaika oli hienokseltaan tamperelaisten hallintaa, mutta Pasi Rautiaisen siirryttyä kahden kärjen taktiikkaan ja korkeampaan prässiin alkoi TPS saada peliä haltuunsa. Etenkin viimeinen vartti oli turkulaisilta melko vahvaa pelin hallintaa, mutta todella vaaralliset tekopaikat jäivät vähiin. Paras tekopaikka oli lopulta Unitedilla, joka järjesti pahan hässäkän Tepsin maalille, mutta hieman onnekkaastikin pallo saatiin toimitettua selvemmille vesille.

TamU:n puolustuksessa Matias Lindström oli erinomaisella pelipäällä ja katkoi leijonanosan maalin edustalle heitetyistä keskityksistä. Rafinha oli myös vahvalla pelipäällä. TPS:lla laidalla taas kaksikko Rähmönen-Manninen oli erittäin vahva ja antoi myrskyvaroituksen muille liigajoukkueille yhteispelitaidoistaan.

TPS jatkaa Liigacupin pelejä ensi viikonloppuna paikalliskahinalla Interiä vastaan. TamU kohtaa FC Lahden.

TPS - Tampere United 0-0 (0-0)

TPS:
12 Jukka Lehtovaara
2 Iiro Aalto
6 Amar Muharemovic
7 Sami Rähmönen
8 Jarno Heinikangas
9 Mikko Manninen
10 Riku Riski
18 Chris Cleaver
19 Patrik Lomski
20 Babatunde Wusu
22 Jesse Saarinen (46. Mikko Paatelainen)

TamU:
12 Juha Soukiala
3 Mathias Lindström
5 Antti Ojanperä
7 Jussi Kujala
11 Aleksei Kangaskolkka
16 Ilari Ruuth
18 Rafinha
22 Henri Scheweleff (85. Jusu Karvonen)
25 Aapo Lappalainen
29 Mikko-Ville Hyyhönen
30 Jari Niemi

Varoitukset: Aleksei Kangaskolkka (TamU), Rafinha (TamU)
Erotuomari: Petteri Kari

 


  • Yhteistyössä: