Jyri Hietahrju maalasi VPS:lle
11.2.2009 16:59:00

LIIGACUP: VPS ratkaisi nopeasti

VPS iski nopeaan tahtiin kaksi maalia Liigacupin ottelussa Jaroa vastaan, eikä isäntäjoukkue toipunut salama-alusta. Näin pisteet matkasivat Vaasaan lukemin 2-0.

Ottelua ehdittiin pelata Pietarsaaren Tellushallissa vain kahdeksan minuuttia, kun pallo vietiin ensimmäisen kerran keskipisteeseen maalin merkiksi. Jyrki Saranpää kunnostautui avausmaalin viimeistelijänä. Saranpään tykki rangaistusalueen rajalta upposi takatolppaa hipoen verkkoon.

Vain neljä minuuttia edellisestä ja Markus Koljander joutui antautumaan toistamiseen. Nyt osumaa pääsi juhlimaan Jyri Hietaharju. Jaron puolustus nukahti ja VPS pääsi kahdella miehellä läpiajoon. Hietaharjulla ei ollut ongelmia Koljanderin kiertämisessä.

Alun hurja VPS-rynnistys antoi katsomon odottaa lisämaaleja, mutta niitä ei pelissä enää nähty. Jarolla oli omat painostusjaksonsa, mutta todella vaaralliset paikat jäivät lopulta väliin.

Jarolla illan ottelu oli toinen tämän vuoden Liigacupissa. Avausottelunsa Mika Laurikaisen suojatit hävisivät HJK:lle 1-0, joten pietarsaarelaisilta on avaamatta niin maali- kuin pistetilikin. VPS.lle Pohjanmaan derby oli puolestaan Liigacupin startti.

Seuraavan ottelunsa VPS pelaa jo perjantaina, kun HJK saapuu Vaasaan. Jaro isännöi päivää myöhemmin KuPS:ia.

FF Jaro-VPS 0-2 (0-2)

8. Jyrki Saranpää 0-1, 12. Jyri Hietaharju 0-2.

FF Jaro: Markus Koljander, Heikki Aho, Janne Vellamo (27. Papa Niang), Marco Matrone, Obidiah Tarumbwe, Petter Meyer (43. Jesper Engström), Mikko Hyyrynen (46. Thomas Kula), Jonas Portin, Daniel Fellman, Jens Portin, Jari Sara.

VPS: Henrik Moisander, Tero Koskela, Jani Lyyski, Jussi Aalto (84. Petteri Forssell), Antonio Inutile, Jens Nygård, Jyrki Saranpää (73. Jussi Äijälä), Jan Berg, Tony Björk (79. Juho Alasuutari), Jyri Hietaharju, Pekka Kainu.

Erotuomari: Vesa Hätilä

Varoitukset: FF Jaro: Jonas Portin

 


  • Yhteistyössä: