Jukka Veltheim on noussut vahvasti FC Lahden kokoonpanoon.
29.8.2008 8:22:00

Veltheim jatkaa FC Lahdessa

Jukka Veltheim nähdään FC Lahden mustassa paidassa myös jatkossa. Farmipelaajana syyskierroksella esiintynyt keskikenttämies kiinnittyi seuraan sopimuksella, joka kattaa loppukauden lisäksi kauden 2009 sekä mahdollisesti optiokauden 2010.

Jukka Veltheimin tuurauskeikka FC Lahdessa alkoi heinäkuun lopulla syyskierroksen avauksessa FC KooTeePeetä vastaan. Tilille on kertynyt kuukaudessa viisi ottelua, jotka kaikki avauskokoonpanossa. Uran ensimmäinen liigamaali merkattiin jo kolmannessa kamppailussa KuPSiaa vastaan.

Veltheim on hyvä esimerkki myös farmisopimuksen toimivuudesta. Alkukauden mallikkaat esitykset City Starsin riveissä Kakkosessa petasivat mahdollisuuden astua maan korkeimmalle sarjaportaalle. Ja kun tilaisuus aukeni, 24-vuotias Veltheim sen myös arkailematta käytti.
- Jukka on urallaan kokenut monia käänteitä, myös vastoinkäymisiä. Se on osaltaan koulinut hänestä motivoituneen urheilijan. Lahjakkuus ja halu kehittyä on hyvä yhdistelmä entistä kovemmissa haasteissa, luottaa päävalmentaja Ilkka Mäkelä FC Lahden verkkosivuilla tuoreen sopimuspelaajan urakehitykseen.

Veltheimin palkintokaapista löytyy kultaa Kuusysin A-nuorten Suomen mestaruuden kunniaksi. Tuossa ryhmässä pelasi myös nykyinen joukkuekaveri Konsta Hietanen. 

 


  • Yhteistyössä: