Toni Lindberg pelasi ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa torstaina.
10.5.2008 18:04:00

Toni Lindberg: Ketsuppipullo saatiin auki

MyPan puolustaja Toni Lindbergin ura on ollut melkoinen tuhkimotarina. Nuorena poikana MyPan junioreihin liittynyt Lindberg kävi läpi MyPan juniorikoulun ennen kuin siirtyi aikuisten sarjoihin vuonna 2002. Hiljalleen 22-vuotias toppari on hivuttanut itseään Vitosesta lähemmäksi kansallista huippua ja torstaina hän esiintyi ensimmäisessä Veikkausliigan ottelussaan. Seuraava mahdollisuus liigapelien karttumiseen on sunnuntaina, kun MyPa kohtaa RoPS:n.

Lindberg pelasi vuonna 2002 Vitosessa FC Villisioissa. Sen jälkeen tie toi Valkealan Kajon ja FC Kuusankosken kautta takaisin MyPan paitaan ja Veikkausliigaan. Torstaina Lindberg debytoi Veikkausliigassa tullessaan kotiottelussa Jaroa vastaan kentälle, kun 87. minuuttia oli pelattu.
- Debyytti tuntui ihan mahtavalta. Se on paras futiskokemus tähän asti ja yleisö otti hyvin vastaan. Kyllähän siinä jalat vähän tärisivät kun olin kentän laidalla ja tajusi, että nyt kentälle tosiaan mennään tositoimiin, Lindberg muistelee uransa tähänastista huippuhetkeä MyPan sivuilla.

Kun odotettu debyytti on takana, niin Lindberg myöntää että vastaisuudessa kentälle meno ei jännitä yhtä paljon.
- Onhan liigapeli tavallaan yksi meriitti ja nyt se kynnys on ylitetty. Nyt on sitten helpompi lähteä seuraaviin peleihin.

Seuraava peli on jo sunnuntaina, kun MyPa matkustaa RoPS:n vieraaksi.
- Se on tietenkin valmentajan päätöksessä pääseekö pelaamaan vai en. RoPS on sillä tavalla mielenkiintoinen joukkue, että siellä on paljon ulkomaalaispelaajia jotka haluavat näyttää. Rovaniemellä on varmasti myös kuuma kotiyleisö, Lindberg ennakoi tulevaa koitosta.

Edellisessä pelissä MyPa avasi sekä piste- että maalitilinsä tällä kaudella. Molempiin sarakkeisiin kertyi kolme merkintää. Lindbergin mukaan samaa tahtia on tarkoitus jatkaa myös sunnuntaina.
- Ketsuppipullo saatiin nyt auki ja homma on nyt tosi paljon vapautuneempaa. Siitä lähdetään jatkamaan ja lisää maaleja vain ja omissa pyritään pitämään nolla.

 


  • Yhteistyössä: