Saralla on kiikarissa neljäs Liigacupin voitto. (Kuva: Juha Tamminen)
12.4.2008 17:56:00

Sarajärvi jahtaa neljättä Liigacupin voittoaan

TPS:n puolustaja Jani Sarajärvi saattaa nousta eniten Liigacupin mestaruuksia voittaneeksi pelaajaksi yhdessä Mika Lehkosuon kanssa, mikäli TPS voittaa lauantain finaalissa FC Interin. Sarajärvi odottaa ottelua innolla.

Sarajärvi on juhlinut Liigacupin voittoa VPS:n paidassa vuonna 2000 sekä Allianssin riveissä vuosina 2004 ja 2005. Nyt haussa on neljäs voitto.
- Hyvät fiilikset on ennen matsia. Minuun ei suuremmin vaikuta se, että vastassa on paikallisvastustaja Inter, kun en ole Turusta lähtöisin. Toisin se on meidän turkulaispelaajilla jotka ovat tunteneet vastustajan pelaajat pienestä lähtien. Näin tärkeässä ottelussa on kuitenkin aivan sama kuka vastassa on, FC Kurenpoikien kasvatti kertoo.

Molemmat seurat jahtaavat ensimmäistä Liigacupin voittoaan. Sarajärvi ennakoikin, että se saattaa näkyä kentällä.
- Alussa peli voi olla jopa hieman hermostunutta. Kumpikaan ei halua hävitä tätä ottelua. Kovaa taistelua ja taklauksia nähdään varmasti paljon. Lisäksi meiltä nähdään huikeita yksilösuorituksia ja hienoja maaleja. Toivottavasti yleisöä tulee runsaslukuisasti, sillä nähtävää varmasti piisaa, lupaa Sarajärvi.

Sarajärvi on kärsinyt pienistä loukkaantumisista, mutta on pelikunnossa lauantaina.
- Olen ollut parissa treeneissä jo mukana ja kaikki on kunnossa.

TPS:n ja Interin välinen Liigacupin finaali alkaa Finnair Stadiumilla klo 19.00.

 


  • Yhteistyössä: