Ville Iiskola matkaa Vietnamiin. (Kuva: Juha Tamminen)
22.10.2007 19:51:00

KuPS:n Ville Iiskola U23-maajoukkueeseen

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen maalivahti Ville Iiskola on valittu Suomen U23-maajoukkueeseen, joka matkustaa marraskuun alussa pelaamaan Agribank Cupiin Vietnamiin.

Maajoukkueen valmentaja Markku Kanerva kutsui viikonlopun aikana Iiskolan Anssi Jaakkolan tilalle, sillä AC Sienan maalivahti ei pääse lähtemään Vietnamin-turnaukseen. Maajoukkueen maalivahtivalmentajana toimii KuPS-legenda Kari Laukkanen. 
 
Suomen U23-maajoukkue pelaa Hanoissa isäntämaata (1.11.), Zimbabwea (3.11.) ja Uzbekistania (5.11.) vastaan. Maaottelumatkalle on valittu myös KuPS:n viimevuotiset liigapelaajat puolustaja Pyry Kärkkäinen ja hyökkääjä Berat Sadik.
 
Iiskola pelasi erinomaisen sarjakauden KuPS:n riveissä. Hän pelasi 13 sarjaottelua KuPS-paidassa ja piti oman maalinsa puhtaana kahdeksan kertaa kohoten nousijajoukkueen avainpelaajien joukkoon. 
 
Iiskola saapui Kuopioon heinäkuun lopussa TPS:n riveistä ja allekirjoitti lokakuun alkupuolella kaksivuotisen jatkosopimuksen KuPS:n kanssa. Hän on Voikkaan Pallo-Peikkojen kasvatti Liverpool-puolustaja Sami Hyypiän tavoin. Ville on pelannut tähän mennessä 14 ottelua U21-maajoukkueessa ja 23 ottelua poikien maajoukkueissa.

 


  • Yhteistyössä: