22.9.2006 15:01:00

HJK tuo jalkapalloviihdettä keskustan sydämeen

HJK järjestää Kampissa kaksipäiväisen sinivalkoisen tapahtuman perjantaina 22.9. ja lauantaina 23.9. Tarjolla on iloista monen sorttista jalkapalloviihdettä, elävää musiikkia, tarkoituksenmukaista sekä varmasti myös tahatonta komiikkaa, visailuja, julkkiksia ja jalkapallotähtiä, pelejä sekä haastatteluja.

Perjantaina Kampissa tapahtuu klo 16.00-18.00 välisellä ajalla ja lauantaina klo 12.00-14.00. Perjantain päätapahtuma on julkkisten joukkueen ja HJK:n UCL-legendojen välinen kamppailu, joka käydään klo 17.00. Kampin Narinkkatorille on pystytetty kenttä, jolla mitellään kaksi kertaa 15 minuutin mittainen ottelu maalivahdin ja neljän kenttäpelaajan voimin.

Julkkisten joukkueessa pelaavat:
Peter Nyman
Eppu Salminen
Keith Armstrong
Antti Muurinen
Sami Saari
Niko Ahvonen
Jukka Puotila
Hannu Aravirta
Tuomas Reunanen
Riku Riihilahti

HJK:n Mestarien liigassa pelanneessa UCL-tähdistöjoukkueessa taas:
Luis Antonio
Jarno Saatamoinen
Markku Kanerva
Erkka Lehtola
Tommi Koivistoinen
Piracaia
Manageeraushommissa:
Ville Nylund
Aarno Turpeinen
Mika Kottila

Perjantaina klo 17.30 stand-up -koomikko Pirjo Heikkilä hauskuuttaa Narinkkatorin lavalla. Keith Armstrongin haastattelun lisäksi on luvassa lukuisia pelaajahaastatteluja. Luvassa on monenlaisia kilpailuja kuten ONOFF-tarkkuuspotkukilpailu ja visa, jossa arvuutellaan oikean jalkapallomaalin kokoa. Jälkimmäisessä kisassa voi voittaa omakseen taulutelevision.

Lauantaina Kampissa alkaa tapahtua klo 12.00. Päivän iso ottelu on klo 13.00 käytävä  Palloliiton Pallopäiden ja Atikin kirjassa seikkailevien Klubin Kundien välinen taisto. PP:n ja KK:n välisessä pelissä pätevät samat säännöt ja ajat kuin perjantaisessa pelissä. Tapahtumaa seuraamaan saapuvilla ihmisillä on myös itsellä mahdollisuus päästä pelaamaan torille pystytettävälle 30m x 15 m mittaiselle kentälle. Jalkapallon peluun ohella myös lauantaina jatkuvat erilaiset esitykset, haastattelut sekä kisat ja visat. Kampin kauppakeskuksen sisätiloissa 3. kerroksessa Markus Halsti ja Sebastian Sorsa ovat valmiit haastamaan sinut mittelöön lauantaina Xboxin 2006 FIFA World Cup -pelissä. Lisäksi kaikilla on mahdollisuus testata myös muita Xboxin pelejä.

Tapahtumassa järjestetään jalkapalloaiheinen visa, johon oikein vastaamalla voi voittaa taulutelevision. Televisio arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken lauantaina klo 14.00. Lisäksi nopeimmille oikein vastanneille on tarjolla lippuja sunnuntaiseen klo. 18.30 alkavaan HJK-MyPa-matsiin ONOFF-liikkeessä. Voittaaksesi television tai liput matsiin on sinun tiedettävä vastaus vain yhteen kysymykseen: Kuinka suuri on jalkapallomaali?

 


  • Yhteistyössä: