Amos Ekhalie palaa sopimuspelaajana IFK-paitaan.
5.3.2014 13.07.00

Amos Ekhalie ja IFK sopimukseen

IFK Mariehamn ja Amos Ekhalie ovat solmineet pelaajasopimuksen ja sen myötä Ekhalie liittyy virallisestikin Grönvittin vahvuuteen.

Ekhalie on harjoitellut IFK:n kanssa koko talvikauden ja myös pelannut sekä harjoitusotteluissa että Liigacupissa. IFK:lle ja Ekhalielle sopimus merkitsee ”jälleennäkemistä”, sillä pelaaja ei kuulunut liigaryhmään viime kaudella, mutta palaa nyt siis joukkueen riveihin.

- Olemme tehneet sopimuksen tästä kaudesta. Tuntuu erityisen hyvältä päästä sopimukseen Amosin kanssa, joka on pelaaja jota pidämme miltei omana kasvattina. Olen todella iloinen että pääsimme pitkien keskustelujen jälkeen tähän ratkaisuun, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

Ekhalien sopimuksen on Mattssonin mukaan mahdollistanut taloudellisesti paikallinen sponsorituki, josta IFK saa korvamerkittyä rahaa palkkabudjettiinsa Ekhalieta varten.

- Ekhalien myötä IFK:lla on nyt 22 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Sen lisäksi muutama lupaava oma kasvatti harjoittelee jatkuvasti ykkösjoukkueen kanssa ja pelaajat kuten Marc Nordqvist ja Thomas Mäkinen ovat pelanneet myös Liigacupia, Mattsson toteaa.