Patrick Poutiainen osui kahdesti.
6.3.2013 20.14.00

JJK teki selvää jälkeä Interistä

JJK voitti Liigacupin lohkovaiheen viimeisessä ottelussa FC Interin puhtaasti 3-0 ja jätti näin turkulaiset lohkon viimeisiksi.

JJK otti ansaitun 3-0-voiton varsin vaiheikkaissa olosuhteissa pelatussa Liigacup-ottelussa keskiviikkona. Maalinteossa onnistuivat Eero Markkanen läpiajosta sekä Patrick Poutiainen kahdesti komeilla vedoilla.

JJK:n esitys oli tasaisen vahva läpi ottelun, eikä Inter juurikaan maalipaikoille päässyt. Vieraiden vaarallisin paikka nähtiin ensimmäisen jakson lopulla, kun Janne Korhonen joutui käytännössä ainoan kerran koko ottelussa torjumaan nostaessaan napakan kaukovedon yläriman yli kulmapotkuksi.

Muuten ottelu oli JJK:n hallintaa. Ensimmäinen maali syntyi 38. minuutilla, kun Mikko Innanen vapautti Eero Markkanen läpiajoon ja Erzi viimeisteli varmasti jo viidennen Liigacup-maalinsa.

Toisen maalinsa JJK iski reilun tunnin pelin jälkeen. Mikko Manninen syötti Patrick Poutiaiselle, jonka tiukka veto painui ohi Magnus Bahnen.

Vieraiden urakka vaikeutui entisestään pari minuuttia maalin jälkeen, kun Pim Bouwman otti illan toisen keltaisen korttinsa ja sai näin suihkukomennuksen.

JJK viimeisteli loppulukemat reilu kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Poutiainen yllätti Bahnen toistamiseen lumimyräkän keskellä vajaasta paristakymmenestä metristä tulisella vedollaan.

Niinpä JJK nappasi vuoden ensimmäisestä kotiottelustaan ansaitun voiton tasavahvan esityksensä päätteeksi.

Hongan hävittyä samaan aikaan oman ottelunsa jatkuvat JJK:n pelit lauantaina, kun puolierässä vastaan asettuu illan viimeisen ottelun tuloksesta riippen joko MYPA tai HJK.