RoPS otti tärkeän voiton Liigacupissa.
26.2.2013 23.19.00

RoPS kaatoi KuPS:n

RoPS otti jatkopaikan kannalta tärkeän voiton Liigacupissa kaatamalla Olli Pöyliön maalilla KuPS:n 1-0 (1-0).

Ottelun ainoa maali nähtiin 21. minuutilla, kun 17-vuotias Pöyliö laukoi komeasti vapaapotkusta pallon Mika Hilanderin selän taakse. Tauon jälkeen KuPS aloitti todellisen kirin ja KuPS oli muutamaankin otteeseen lähellä maalintekoa ja pallo kävi jopa kotijoukkueen maaliviivalla, mutta RoPS-maalissa Tomi Maanoja oli ohittamaton. Näin RoPS nappasi itselleen tärkeän voiton.

Voitolla RoPS nousi KuPS:n kanssa tasapisteisiin ja sillä on ottelu vähemmän pelattuna. RoPS:n seuraava ottelu on lauantaina FF Jaroa vastaan, kun taas KuPS pelaa alkulohkon viimeisen ottelunsa ensi viikon keskiviikkona pietarsaarelaisjoukkuetta vastaan.