Öst piti maalillaan nollan.
20.2.2013 21:33:00

Jaro tuotti RoPSille ensimmäisen tappion

FF Jaro haki Liigacupin pisteet Rovaniemeltä kaatamalla RoPSin Shahdon Winchesterin rangaistuspotkumaalilla 1-0.

Peli oli Lapin Kansan mukaan tyypillinen ”painimaaottelu” pienehkössä hallissa. RoPSilla oli selkeästi enemmän tilanteita, mutta viimeistely ontui. Jaron maalivahti Jesse Öst oli myös mies paikallaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisella puoliajalla, kun pelikello näytti 58. minuuttia, RoPS-puolustaja Antti Peuran virheeseen ja sitä seuranneeseen rankkariin. Rangaistuspotkun toimitti RoPS-vahti Oskari Forsmanin selän taakse Jaron Trinidadin ja Tobagon apu Shahdon Whinchester.

Isäntien kannalta peli mureni pari minuuttia myöhemmin toppari Friaday Faith Obilorin toiseen keltaiseen korttiin ja ulosajoon. Valmentaja Kari Virtanen puhutteli nigerialaista topparikaksikkoa jo viime viikon Oulun ottelun jälkeen hieman ylimielisistä otteista, mutta puheet eivät ilmeisesti auttaneet. Obilorin ensimmäinen varoitus oli oman kikkailun seurausta.

Virtanen oli tyytyväinen joukkueen yritykseen ja kovaan taisteluun, joka ei nyt kuitenkaan pisteitä RoPSille tuottanut. Peliä seurasi paikan päällä 450 katsojaa.

 


  • Yhteistyössä: