Forssell heiluttelee vanhaan malliin maaliverkkoja taas seura- ja maajoukkuetasolla..
3.2.2013 20.46.00

HJK kaatoi MYPA:n 2-0

HJK jatkoi voittojen tiellä Liigacupissa kaatamalla MYPA:n sunnuntaina Talin hallissa maalein 2-0 (0-0).

Puolustava Suomen mestari HJK oli liian kova pala MYPAlle Talin jalkapallohallissa sunnuntaina. MYPAn ensimmäinen tappio tämän kevään Liigacupissa kirjattiin lukemin 2-0.

Kotijoukkue HJK hyökkäsi voimalla heti ottelun alusta lähtien ja saikin ensimmäisen loistopaikan noin kymmenen minuutin pelin jälkeen. Ville Iiskola venytti kuitenkin huippupelastuksen Mikael Forssellin laukaukseen.

Tilanne toimi herätyskellona vierasjoukkueelle, joka paransi peliään avausjakson edetessä. Huippupaikoille kumpikaan ei silti enää päässyt, vaan tauolle mentiin maaleitta.

Toisen jakson alussa HJK:lle siunaantui jälleen loistava tilanne, kun vaihdosta kentälle tullut Robin Lod pääsi nokikkain Iiskolan kanssa. Ville veti komealla jalkatorjunnallaan kuitenkin jälleen pidemmän korren.

HJK:n vyörytys palkittiin viimein vajaan tunnin kohdalla. Joel Perovuon komea laukaus paristakympistä painui aivan oikeaan ylänurkkaan, eikä Iiskolallakaan ollut enää siihen jakoa.

Klubi tuplasi johtonsa 72. minuutilla maalinedushässäkän päätteeksi. Forssellin tuikkaus kimposi lopulta MYPA-puolustuksen jaloista maaliin, eikä sivuttaisliikkeessä ollut Iiskola mahtanut tällekään mitään.

MYPA haki vielä viimeisen vartin tosissaan kavennusta, mutta maaliin asti pallo ei löytänyt. Vieraiden paras paikka toisella jaksolla tuli Jonathan Okaforille, jonka pusku takatolpalta suuntautui hieman ohi.

Tappion myötä MYPA tipahti Liigacupin kakkoslohkossa kolmanneksi, kun Honka voitti samalla sunnuntaina IFK Mariehamnin 3-2. HJK johtaa lohkoa puhtaalla pelillä.