Mäkijärvi laukoi Hongan tasoihin.
30.1.2013 17:00:00

Antti Mäkijärvi latasi Hongalle pisteen

MYPA oli jo viedä vieraspisteet FC Hongalta, mutta laukauksestaan kuuluisa Antti Mäkijärvi tasoitti tilanteen 89. minuutilla. Loppulukemiksi kirjattiin 2-2 (1-0).

Honka aloitti pelin hyvin ja sai luotua hyvää painetta MYPAn maalille. Pelin avausosuma syntyi 13. minuutin kohdalla, kun espoolaisjoukkueen Jaakko Hietikko tykitti pallon upeasti ohi MYPA-maalia vartioineen Jere Pyhärannan – pallo painui kohti yläkulmaa ja sieltä lopulta tolpan kautta verkon perukoille.

Ensimmäisellä jaksolla MYPA loi muutaman vaarallisen hyökkäyksen, mutta todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Myöskään Honka ei enää maalinteossa onnistunut ja tauolle mentiin lukemissa 1-0.

Toisella jaksolla MYPA oli niskan päällä, eikä Honka saanut luotua ensimmäisen 20-minuuttisen aikana kunnollisia hyökkäyksiä. MYPAn tasoitus syntyi 53. minuutin kohdalla, kun Pekka Sihvola ohjasi kulmapotkusta pallon ohi Walter Viitalan.

Honka pääsi loppua kohden taas paremmin peliin mukaan, mutta seuraavasta osumasta vastasi jälleen MYPA. Asialla oli Xhevdet Gela, joka tykitti riiston jälkeen pallon maalin alakulmaan hieman 16-alueen ulkopuolelta. Tässä vaiheessa peliä oli pelattu 85 minuuttia.

Honka nousi lopussa kuitenkin vielä tasoihin, kun Antti Mäkijärvi laukoi pallon 20 metristä vastustamattomasti MYPAn maaliin.

Näin Honka ja MYPA päätyivät 2-2-pistejakoon.

 


  • Yhteistyössä: