Jani Virtasen maali ei riittänyt täyteen pistepottiin.
23.1.2012 20:57:00

JJK ja KuPS tasapeliin Liigacupissa

JJK ja KuPS avasivat tämän vuoden Liigacupinsa, kun joukkueet iskivät yhteen Seinäjoella Wallsport-areenalla. Väli-Suomen derbyssä pisteet jaettiin 1-1 (0-0) lukemin.

JJK ja KuPS aloittivat Liigacupin viime kauden tapaan tasaisesti, kun Seinäjoen Wallsport Areenalla päädyttiin 1-1-tasalukemiin.

Ensimmäinen puoliaika oli aktiivista, tasaväkistä taistelua. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ja hallintajaksonsa, mutta maaleja ei kuitenkan nähty. Tauolle siis siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue JJK tuli vahvasti ja hallitsi puoliajan alkua. Hallinta tuottikin tulosta ja JJK siirtyi johtoon, kun ottelua oli pelattu 72 minuuttia. Testipelaaja Albin Granlund nousi vasenta laitaa, keskitti maalille ja vaihdosta kentälle tullut Jani Virtanen pääsi pilkun kohdilta lataamaan pallon maaliin.

KuPS pääsi vaihtojen myötä kuitenkin paremmin peliin mukaan ja tasoittikin tilanteen 86. minuutilla. Testissä oleva Abdoulaye Sylla keskitti oikealta laidalta ja toinen testipelaaja Christian Andreasen siirsi lähietäisyydeltä pallon maaliin.

Kun vauhdikkaista loppuminuuteista huolimatta kumpikaan ei enää onnistunut maalinteossa, jäi 1-1 myös lopputulokseksi.


20.1.2012, Wallsport-areena
JJK-KuPS 1-1 (0-0)
72. Jani Virtanen 1-0, 86. Christian Andreasen 1-1

Kokoonpanot:
JJK: Ville Viljala, Samu Nieminen (89. Patrick Poutiainen), Juha Pasoja, Jukka-Pekka Tuomanen, Mikko Manninen, Albin Granlund, Antto Tapaninen, Tamas Gruborovics, Antto Hilska (66. Jani Virtanen), Johannes Laaksonen, Babatunde Wusu

KuPS: Mika Hilander, Pyry Kärkkäinen, Markus Joenmäki, Abdoulaye Sylla, Aleksi Paananen (60. Jerry Voutilainen), Tarmo Koivuranta, Miikka Ilo, Sami Räsänen, Christian Andreasen, Atte Hoivala, Ilja Venäläinen (79. Juuso Kupiainen)

Varoitukset: Samu Nieminen, Albin Granlund (JJK)
Erotuomari: Dennis Antamo

 


  • Yhteistyössä: