Johannes Nordström jatkaa IFK-paidassa
30.11.2010 13:17:00

IFK tehnyt jatkosopimuksia

IFK Mariehamn on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Johannes Nordströmin kanssa. Lisäksi seura on jatkanut kolmen muun nuoren pelaajan sopimuksia.

Lupaava, vasta 17-vuotias Nordström, teki viime kaudella liigadebyyttinsä. Ahvenanmaalainen pelaa myös nuorten maajoukkueessa.

- Johannes on yksi Suomen lupaavimmista puolustajista ja lähes tulkoon vakiokalustoa U17-maajoukkueessa. Olemme todella tyytyväisiä pystyessämme sitomaan Johanneksen joukkoomme seuraaviksi kausiksi, toteaa IFK:n joukkueenjohtaja Peter Mattsson seuran verkkosivuilla.

Seura julkaisi myös, että Kenneth Vickström jatkaa ”kykysopimustaan”. Yhdessä Rezgar Amanin ja Samuel Fagerholmin kanssa he muodostavat lahjakkaan, oman alueen kasvateista koostuvan,  kolmikon.

- 19-vuotias Kenneth on vasenjalkainen ja kova tekemään töitä. Hän on kunnianhimoinen, voimakastahtoinen ja pystyy pelaamaan laitapuolustajana. Viime aikoina hän on kuitenkin viihtynyt parhaiten keskikentän keskellä, toteaa Mattson.

Edellä mainittujen lisäksi IFK:lla on sopimus Josh Wicksin, Petteri Forsellin, Sebastian Strandvallin, Amos Ekhalien, Mason Traffordin, Ekhiabhi Okodughan, Mikko Paatelaisen, Gustav Långbackan, Wilhelm Ingvesin sekä Jimmy Sundmanin kanssa.

 


  • Yhteistyössä: