Hasse on FC Lahden uusi toimitusjohtaja.
30.4.2009 12:29:00

Hasse Kallström FC Lahden toimitusjohtajaksi

FC Lahden toimitusjohtajaksi valittiin 52-vuotias markkinoinnin- ja sponsoroinnin moniosaaja Hasse Kallström. Hassen työuraan mahtuu mm. menestyksekäs jakso Veikkausliigan markkinointijohtajana sekä Sponsor Insightin myyntijohtajana. Jalkapallon parissa työura alkoi MyPassa, jossa hän toimi markkinointipäällikkönä. Sponsor Insight Finland on markkinoinnin ja sponsoroinnin tutkimuslaitos, jonka työkenttään kuuluu mm. sponsorointinäkyvyyden analysointi ja tilastointi.

Hasse Kallström on innostunut palatessaan takaisin jalkapallon ja Veikkausliigan pariin. FC Lahtea Hasse on seurannut eritysellä mielenkiinnolla:
-  Loistava tilaisuus palata huippufutikseen ja ehkäpä tämän hetken mielenkiintoisempaan seurayhteisöön. Lahdessa on erittäin vahvat futisperinteet – nykyisyys ja tulevaisuuden seuramissio on niin iso haastekakku, että on etuoikeus päästä työstämään sitä, kommentoi Kallström.
 
FC Lahden puheenjohtaja Urpo Karjalaisen on mielissään siitä, että seuraan saatiin kovan luokan vahvistus.
- Saamme toimitusjohtajaksi henkilön, jolla on vahva pohja viedä seuraamme kohti strategisia tavoitteita. Hassen kanssa käydyt keskustelut ja hyvä onnistuminen huippu-urheiluun liittyvissä tehtävissä vakuuttivat meidät siitä, että hän on paras vaihtoehto FC Lahdelle.
 

 


  • Yhteistyössä: