13.11.2008 17:08:00

Papa Niang Jaron väreihin

Jaro vahvistaa hyökkäysosastoaan ensi kaudeksi, kun senegalilainen Papa Niang siirtyy punapaitoihin ainakin ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Papa Niang on suomalaisille tuttu pelaaja, sillä mies on pelannut parin kauden Oulussa. FC OPA:n riveissä mies kerkesi paukuttaa puolentoista vuoden aikana yhteensä 31 maalia. Maaleista 12 syntyi viime kaudella, vaikka Niang siirtyikin kesken kauden mies Ykköseen AC Oulun väreihin. Ennen Ouluun siirtymistä Niang pelasi kotimaassaan Senegalin pääsarjassa. Kymppipaikalla viihtyvä kohta 20-vuotias (s. 5.12.1988) nuorukainen on myös edustanut kotimaataan kahdessa ottelussa alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa

Jaron päävalmentaja Mika Laurikainen näkee senegalilaisen tuovan vaihtoehtoja hyökkäyspeliin. Niang herätti Laurikaisen huomion viime kaudella hyvillä otteillaan, ja nyt miehellä on mahdollisuus näyttää vaarallisuutensa Veikkausliigassa.
- Niang on monipuolinen hyökkääjäpelaaja, joka voi pelata kärjessä tai sen takana sekä laidassa. Hän on nuori ja taitava hyökkääjäpelaaja, joka on jo sopeutunut suomalaiseen jalkapalloiluun. Hän tuo vaihtoehtoja hyökkäysarsenaaliimme, Laurikainen kertoo.

 


  • Yhteistyössä: