28.2.2008 13:23:00

Viktor Szentpeteri FC Lahteen

Unkarilaisvahti Viktor Szentpeteri (kuva: hlsz.hu) on tehnyt FC Lahden kanssa kauden 2008 kattavan sopimuksen. Seuralla on optio myös kaudesta 2009. Uusi Lahti Cupissa lahtelaisjoukkueen veräjän suulla testimielessä esiintynyt Szentpeteri vakuutti varmoilla otteillaan ja siirtoa on valmisteltu siitä lähtien.

Szentpeteri on pelannut tällä kaudella Unkarin B-liigassa Dunaujvaros FC:ssä. Kaksi edellistä kautta hän edusti pääsarjatasolla REAC Budabestia. 28-vuotias Szentpeteri on pelikelpoinen jo torstain ottelussa IFK Mariehamnia vastaan, joten 187-senttinen unkarilaisvahti pääsee haistelemaan ensi töikseen saaristolaisilmastoa. Lahti avasi Liigacupin vierasvoitolla Hakaa vastaan viime viikolla. Tolppien välissä esiintyi tuolloin hyvin torjunut 18-vuotias Juha Tuomi.

- FC Lahden joukkue pelasi Uusi Lahti Cupissa hyvin ammattimaisesti. Pelaajat ovat taitavia ja voimakkaita. Kaikki ovat olleet minulle täällä hyvin ystävällisiä, kertoo Viktor uudesta seurastaan.

- Viktor pelasi puolentoista viikon testijaksolla neljässä ottelussa varmaotteisesti. Se sai meidät vakuuttuneeksi siitä, että hänellä on hyvät edellytykset menestyä myös Suomen liigatasolla. Myös urheilullisuus ja sosiaalisuus ovat myönteisiä piirteitä, kertoo päävalmentaja Ilkka Mäkelä uudesta pelaajastaan.

- FC Lahden pelaajaryhmä on nyt kasassa. 20 pelaajan ryhmä koostuu kahdesta maalivahdista ja 18:sta kenttäpelaajasta.

 


  • Yhteistyössä: