Mats Gustafssonin ura liigassa on ohi. (Kuva: Juha Tamminen)
15.11.2007 17:07:00

Mats Gustafsson jättää liigakentät

IFK Mariehamnin kokenut Mats Gustafsson on pitkällisen harkinnan jälkeen päättänyt ripustaa pelikengät naulaan ja lopettaa aktiiviuransa. Taustalla ovat vaikeudet työn, perheen ja huippujalkapalloilun yhteen sovittamisessa.

Gustafssonilla oli jäljellä sopimusta IFK:n kanssa vielä ensi kausi, mutta osapuolet ovat yhteisymmärryksessä sopineet sopimuksen purkamisesta ennenaikaisesti.
- Pääsyy ovat ne kovat vaatimukset, jotka tulevat kokopäivätyön, kaksilapsisen perheen ja liigatason jalkapalloilun pelaamisessa, kertoo seurajohtaja Peter Matsson IFK:n tiedotteessa taustaa Gustafssonin lopettamispäätökselle.
- IFK:n kasvaneet vaatimukset aamuharjoittelun osalta ja kokemukset viime vuosilta ovat saaneet Matsin sille kannalle, että kaiken hoitaminen kunnolla alkaa olla liian raskasta. Kaikki osapuolet kärsivät tilanteesta.

Joulukuussa 32 vuotta täyttävä Gustafsson ylitti päättyneellä kaudella 200 liigaottelun rajan. Kaikkiaan hänelle kertyi liigapelejä FC Interissä ja IFK:ssa 219 ja niissä maaleja syntyi 29. Kaudella 2007 Gustafsson esiintyi IFK-paidassa 21 liigaottelussa ja viimeisteli neljä osumaa.

 


  • Yhteistyössä: