(Kuva: Juha Tamminen)
6.2.2007 13:08:00

Savolainen keskittyy auttamaan HJK:n menestykseen

Vili Savolainen allekirjoitti HJK:n kanssa pelaajasopimuksen, joka kattaa Klubin satavuotisjuhlakauden 2007. Vili on taas valmiina töihin sinivalkopaidassa ja auttamaan Klubin menestykseen.

Vilillä oli vireillä ulkomaankuvio Englannin Mestaruussarjajoukkue Coventryn kanssa, mutta siirtoaikeet Brittein saarille kariutuivat seuran erotettua managerinsa.
- Ulkomaankuvioiden kanssa kävi hieman huonoa tuuria, mutta sellaista tässä jalkapalloilijan elämässä tapahtuu. Katsotaan sitten ulkomaankortit kauden jälkeen uudelleen, Savolainen toteaa HJK:n kotisivuilla.

Vili, 21, on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo neljä kautta HJK:n edustusjoukkueessa. Kausi 2006 oli puolustavalle keskikenttämiehelle maalirikas.
- Viime kausi meni Klubissa hyvin. Maaliennätyskin tuli laitettua uusille lukemille. Eihän se minun ensisijainen tehtävä ole maaleja tehdä, mutta toivotaan, että parannellaan taas ennätystä ensi kaudella, Vili naurahtaa.

Savolainen katsoo tulevaan kauteen luottavaisena. Hän uskoo, että hopeavuodet ovat takana ja Klubi palaa kultakantaan.
- Ollaan saatu pidettyä ryhmä melko hyvin kasassa. Meillä on koossa todella hyvä jengi ja minusta on aivan realistista tavoitella juhlavuodelle tuplaa.

Vili on rekisteröity Liigacupiin ja valmiina aloittamaan kisan keskiviikkona Viikkareita vastaan.
- Olen harjoitellut omatoimisesti läpi talven ja HJK:n kanssa tammikuun puolivälistä saakka. Kunto on ihan hyvä, mutta pelituntuma tietysti arvoitus, kun edellisestä pelistä on kulunut jo aikaa.

 


  • Yhteistyössä: