HJK:sta Kuopioon siirtynyt Hakanpää viimeisteli ratkaissaan rankkarin.
9.3.2013 21:34:00

KuPS ensimmäinen välieräjoukkue

KuPS kaatoi MYPAn Liigacupin puolivälieräottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi 1-1-tasatulokseen.

MYPAn Liigacup päättyi puolivälieriin dramaattisten vaiheiden jälkeen. Varsinainen peliaika KuPSia vastaan päättyi 1-1, mutta kuopiolaiset olivat rangaistuspotkukilpailussa kylmäpäisempiä.

MYPA joutui lähtemään otteluun ennakkotiedoista poiketen pahasti varamiehisenä, kun Moyo Bahamboula, Sasha Anttilainen ja David Ramadingaye olivat kaikki saaneet kolhuja perjantain kenraaliharjoituksissa. Lisäksi Tuomas Aho oli puolikuntoinen ja aloitti vaihdosta.

KuPS siirtyi ottelussa johtoon 36. minuutilla, kun Omar Colley laukoi Miikka Ilon antaman vapaapotkun jälkihässäkästä pallon ohi Jere Pyhärannan.

MYPA kuittasi kuitenkin lähes samantien. Hassan Sesay ja Emerik Grönroos pelasivat vasemmalla hyvin yhteen ja pallo päätyi lopulta Jonathan Okaforille, joka laukoi tasoituksen maalin edustalta.

Toisen jakson paras maalintekopaikka nähtiin reilun viiden minuutin pelin jälkeen, kun MYPAn nopean hyökkäyksen jälkeen Pekka Sihvolalle avautui tyhjä maali. Peksin sijoitus suuntautui kuitenkin ylärimaan.

Ottelun viimeinen kymmenminuuttinen oli puolestaan KuPSin vyörytystä, mutta MYPA-puolustus hoiti mustapaitojen yritykset kunnialla.

Rangaistuspotkukilpailu alkoi MYPAn kannalta loistavasti. Ensin Sihvola viimeisteli oman yrityksensä varmasti, ja Pyhäranta puolestaan venyi KuPSin ensimmäisessä rankkarissa loistopelastukseen.

KuPS pääsi kuitenkin niskan päälle, kun Antti Koskinen laukoi tolppaan ja Eetu Kaipio päin maalivahtia. Hassan Sesayn ja Xhevdet Gelan varmat alanurkkasijoitukset eivät auttaneet, kun KuPSin loput neljä laukojaa onnistuivat.

 


  • Yhteistyössä: