Moisander pelasi TPS:n maalilla.
1.3.2013 19:03:00

TPS murskasi Interin

TPS kaatoi perjantaina Liigacupin ottelussa FC Interin maalein 5-1 (3-0). Roope Riski ja Petteri Pennanen iskivät molemmat pelissä kaksi maalia.

TPS aloitti ottelun ryminällä ja ensimmäisen kerran pallo painui Magnus Bahnen selän taakse jo 11. minuutin kohdalla. Asialla oli muutenkin päällikön elkein kentällä esiintynyt Petteri Pennanen, joka zippasi pallon todella kauniisti oikeaan alanurkkaan.

Avausmaalin tyylillä syöttänyt Roope Riski iski heti perään 18. minuutilla. Ensimmäinen veto kimmahti Inter-pakistosta takaisin, mutta toinen kuti laskeutui todella nätisti oikeaan alanurkkaan.

TPS:n tappotahti jatkui samanlaisena ja Inter-puolustus joutui rikkomaan pilkun arvoisesti vajaan puolen tunnin kohdalla. Pallon taakse asteli päättäväisesti Wayne Brown. TPS-paitaan palannut englantilainen ei sen enempää ihmetellyt, vaan jysäytti pallon voimalla takarautaan.

Ottelun toinen puoliaika jatkui täsmälleen samoissa merkeissä, kun ensimmäinenkin. 54. minuutin kohdalla Pennanen tykitti lopullisen ratkaisun Interin verkkoon.

Kun Inter oli sulatellut hetken Pennasen toista maalia, iski toistamiseen puolestaan Riski. Komea veto painui vasemmasta etukulmasta maalin kattoon. TPS:n murhaava tahti oli tappanut pelin kilpailullisen jännitteen lopullisesti. Vaikka Inter sai yhden lohdutusmaalin vielä, oli tasoero tänään hämmästyttävän suuri. Täytyy kuitenkin toppuutella sen verran, että Veikkausliiga se varsinainen kilpasarja kesällä kuitenkin on.

Siinä missä Inter takertui alkulohkoon, jatkaa TPS otteluitaan Liigacupissa seuraavan kerran puolivälierissä ensi viikon lauantaina - ja todennäköisesti Kupittaalla. Mikäli olosuhteet antavat myöden, siirretään ottelu kuitenkin Urheilupuiston yläkentälle. Ottelun vastustaja selviää, kun muut lohkot saadaan päätöksen. Alkamisaika on joka tapauksessa 15.30.

 


  • Yhteistyössä: