Ilja Venäläinen onnistui maalinteossa.
9.2.2013 8.29.00

KuPS ja RoPS maalasivat tasatahtiin

KuPS ja RoPS jakoivat pisteet Liigacupin ottelussa. Lopputulos Kuopiohallissa pelatussa kamppailussa oli 2-2 (1-1).

RoPS meni ottelussa johtoon, kun kärkimies Aleksandr Kokko käytti hyväkseen kuopiolaisjoukkueen haparoinnin pelin 19.minuutilla.

Viron A-maajoukkuehyökkääjä Ats Purje tykitti 44. peliminuutilla 1-1-tasoitusmaalin osuen jo viidennen kerran tämän kevään aikana. Jerry Voutilainen tarjoili Purjeelle hienon avaavan syötön.

RoPS siirtyi uudemman kerran johtoon toisen puoliajan kuudennella minuutilla. Joonas Pennasen pitkä läpisyöttö vapautti Ville Saxmanin eikä tämä erehtynyt läpiajostaan.

RoPS ehti nauttia johtoasemastaan vain seitsemän minuuttia. KuPS:n laitapakki Omar Colley lähetti tarkan keskityksen, josta Ilja Venäläinen viimeisteli tämän vuoden ensimmäisen osumansa. Enempää onnistumisia ei ottelussa enää nähty.