Joni Ahon ura jatkuu Interissä.
11.1.2012 17:06:00

FC Inter solmi kolme jatkosopimusta

Viime syyskuussa Interiin tulleet puolustaja Babacar Diallo ja hyökkääjä Guy Gnabouyou jatkavat seurassa myös kaudet 2012 ja 2013. Joni Aho sen sijaan teki tulevan kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Koko Job Dragtsman viisivuotisen valmennuskauden ajan Interin Veikkausliigajoukkueen runkomiehiin kuulunut puolustaja Joni Aho on solminut seuran kanssa kautta 2012 koskevan pelaajasopimuksen.

Laitapuolustajana lähes kaikki liigaottelunsa pelanneelle Aholle yhtenä houkuttimena uuteen sopimukseen oli mahdollisuus saada peliaikaa topparina.

- Meillä on valmentajan kanssa ollut alustavasti keskusteluita siitä, että kokeilisin pelata topparina. Se tuo tietysti oman mielenkiintonsa nyt alkaneeseen harjoituskauteen, Aho kertoo Interin verkkosivuilla.

25-vuotias Aho on ehtinyt 140 Interissä pelatun liigaottelun lisäksi edustaa Suomea kahdessa A-maaottelussa. Hän kuuluu myös viikon päästä Trinidadiin ja Tobagoon ottelumatkalle lähtevään Mixu Paatelaisen maajoukkueeseen.

Viime syyskuussa Interiin tulleet puolustaja Babacar Diallo ja hyökkääjä Guy Gnabouyou jatkavat seurassa myös kaudet 2012 ja 2013. Sekä Diallon että Gnabouyoun onnistui vakuuttaa valmentaja Job Dragtsma pelaamissaan yhdeksässä liigaottelussa.

Toisen topparin paikan itselleen heti ensimmäisestä ottelusta asti napannut 191-senttinen Diallo saapui Interiin Turkin toiselta sarjatasolta. 22-vuotias senegalilainen oli ennen Turkin vuosiaan pelannut ranskalaisten Paris FC:n ja Amiens SC:n juniorijoukkueissa.

Ranskalainen Gnabouyou puolestaan onnistui tekemään maalin heti debyyttiottelussaan Interin paidassa. Olympique Marseillen paidassa Ranskan liigaa aiemmin pelannut 22-vuotias Gnabouyou pystyy pelaamaan hyökkäyksessä sekä laidoilla että keskellä.

 


  • Yhteistyössä: