Seppo Sairasen pesti päättyi kalkkiviivoilla
11.10.2004 16:38:00

Jazz erotti Sairasen

FC Jazzista tuli neljäs Veikkausliigan seura, joka vaihtoi kauden aikana valmentajaa, kun syksyllä valmennustiimiin tullut Sami Rintanen nimettiin erotetun Seppo Sairasen paikalle.

FC Hämeenlinna, RoPS ja Jaro tekivät valmentajaratkaisunsa hyvissä ajoin, mutta Jazz jätti asian aivan viime hetkeen antamalla Sairaselle lähtöpassit ennen kauden viimeistä ottelua. Ratkaisevassa liigakarsinnassa FC Jazzin luotsina toimii vasta 30-vuotias Sami Rintanen. Hän toimi kauden aikana FC Jazzin A-nuorten valmentajana ja pelasi aina kun ehti ja jalat sallivat kakkosessa sarjapaikkansa lunastaneen Musan Salaman takalinjoilla.

FC Jazzin pomo Matti Tuori ei yleensä lavertele turhia. Ei tälläkään kerralla.
- Seuran johtoryhmä päätti äänin 6-1 pistää Sairasen sivuun ja antaa vastaan Rintaselle. Samalla siirrettiin valmentajakuvioista sivuun Rami Nieminen. Myös joukkueenjohtaja Ali Virtanen sai lähteä.
- Jotainhan tässä tilanteessa oli pakko tehdä. Nieminen tietysti jatkaa pelaajana, Tuori täydensi.

Sairanen otti ratkaisun rauhallisesti.
- Ymmärrän, että johto haluaa herätellä joukkuetta. Toivon koko sydämestäni, että temppu tuo tulosta. Sairanen sanoi Tuorin viestin kuultuaan.

Samoilla linjoilla oli myös joukkueen kapteeni Jani Raukko.
- En halua ottaa kantaa yleisellä tasolla ratkaisuun. On muistettava, että olemme pelanneet 16 ottelua peräkkäin ilman voittoa. Toivottavasti tästä herätyksestä on apua, Raukko toteaa.
- Olemme selkä seinää vastaan. Meillä on vain yksi tavoite: voittaa MIFK ja tehdä se niin, että pysymme liigassa.

 


  • Yhteistyössä: