14.2.2014 15:18:00

VPS:lla uusi testimies Jaroa vastaan

VPS ja Jaro kohtaavat lauantaina Liigacupin ottelussa Vaasassa. Vepsulla on ottelussa myös uusi testimies.

Makedonialainen Bilal Velija on harjoitellut Vepsun kanssa kuluvalla viikolla pariin otteeseen ja on mukana joukkueen kokoonpanossa Jaroa vastaan. 31-vuotias laitapuolustaja on viettänyt viimeiset vuodet kotimaansa pääsarjassa. Kausina 2009-2010 Løv-Hamin joukkuetta Norjan pääsarjassa edustanut Velija on pelannut myös Albanian ja Azerbaidžanin pääsarjoissa.

- Velija oli JJK:n mukana pelaamassa pari peliä Jaron turnauksessa. JJK:n valmentaja Juha Pasoja kehui kovasti Velijan pallollista pelaamista ja rauhallisuutta. JJK:lla ei kuitenkaan tuolloin ollut varaa häntä hankkia, joten mies on edelleen vapaana. Pallollisena miehen pitäisi olla hyvä. Tietysti Velija on myös kokenut pelaaja, joten miehen pitäisi suhteellisen nopeasti sopeutua joukkueeseen. Nuoresta kokelaasta ei ole kysymys. Toivottavasti se myös näkyy pelissä. Velija on todennäköisesti ensi viikon vielä meidän mukana, Huttunen kartoittaa testimiesten tilannetta VPS:n verkkosivuilla.

Toisena testimiehenä lauantain ottelussa on aiempien Liigacupin otteluiden tapaan Lasse Linjala. Vepsun harjoituksissa on tällä viikolla ollut myös ennestään tuttu mies. Janne Henriksson on nimittäin ollut jälleen joukkueen mukana.

- Janne Henriksson on ollut mukana hakemassa tuntumaa. Nyt parhaillaan mietitään tilannetta Jannen kanssa, on mahdollista että Henriksson on mukana lauantaina, mutta se tilanne on vielä auki, joten vielä ei uskalla sanoa toisesta testipelaajasta. ”Fille” Erikssonin loukkaantumisen vuoksi täytyy pitää tilanne vielä avoinna, Huttunen kertoo.

 


  • Yhteistyössä: