"Pilvi" palaa tositoimiin pitkän tauon jälkeen.
10.5.2012 7:33:00

Janne Henriksson hakee tuntumaa Kraftista

Vaasan Palloseuran maalivahti Janne Henriksson palaa pitkän tauon jälkeen tositoimiin. VPS ja Kakkosessa kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla aloittanut Kraft ovat sopineet lainasiirrosta, jossa Henriksson siirtyy närpiöläisseuran paitaan kahden ottelun ajaksi.

Järjestely hyödyttää molempia seuroja, sillä Kraftin maalivahti Vladan Zlatkovic ajettiin suihkuun viime viikonlopun tappio-ottelussa TPV:tä vastaan. Zlatkovic on kaksi ottelua pelikiellossa ja Vepsun kanssa talvella sopimuksen tehnyt Karl-Filip Eriksson toipuu selkäleikkauksesta. Tosin myös VPS ajautui samankaltaisen ongelman eteen, kun Bouna Coundoul poistettiin kentältä keskiviikon cupin puolivälierässä.
 
Lonkan tähystyksessä ennen vuodenvaihdetta käynyt Henriksson on toipunut fyysisesti jopa odotuksia nopeammin, ja on harjoitellut jo jokusen viikon täysipainoisesti maalivahtivalmentaja Esa Kurjen kanssa.
 
Vepsun päävalmentaja Olli Huttusen mukaan lainasiirto on hyvä tapa saada Henrikssonille arvokkaita minuutteja alle.
- Maalivahdille on tärkeää hakea pelituntumaa otteluiden kautta. Jannen tilanne alkaa näyttää valoisalta, ”Oka” toteaa.
 
Henriksson tekee näillä näkymin debyyttinsä närpiöläisjoukkueen maalilla 12.5. vierasottelussa Rauman Pallo-Iiroja vastaan. 17.5. Kraft kohtaa kotiderbyssä Sporting Kristiinan.

 


  • Yhteistyössä: