10.2.2011 8:14:00

Antti Koskinen ja MYPA sopimukseen

22-vuotias puolustaja Antti Koskinen on solminut MYPA:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen

Koskinen oli ensin viikon tutustumassa MYPA:an ja sitten toisen viikon varsinaisella koeajalla. Viime kaudella hän pelasi Rauman Pallo-Iiroissa Kakkosta.
- Tässä tietää, että on asioita tehty oikein. Yksi tavoite täyttyi, nyt lähdetään tappelemaan peliajasta ja auttamaan seuraa, Koskinen sanoo MYPAn verkkosivuilla.

Koskinen pystyy tarvittaessa pelaamaan puolustuksessa millä tahansa paikalla. Hänen löytämisensä oli MYPA:n uuden katsastuskäytännön hedelmä.
- Ensimmäisistä harjoituksista lähtien Antti on näyttänyt olevansa lähellä liigatasoa, päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo.

Vaikka kyseessä on liigatulokas, hätäily loistaa otteista poissaolollaan, Toke luonnehtii.
- Antti on pelannut nuoresta pitäen miesten pelejä Raumalla ja on kypsä ja tasapainoinen pelaaja.
- Toivottavasti hän jatkaa samoja vahvoja otteita ja kehittyy edelleen. Kun hän pääsee ensimmäistä kertaa ammattilaisympäristöön, niin on varmasti mahdollisuus kehittyä vielä aika lailla.

Koskinen oli harjoitusten lisäksi MYPA:n mukana harjoitusottelussa PK-35:ttä ja Liigacupavauksessa HJK:ta vastaan.
- Hän pimensi ensin yhden divarin vaarallisimmista laitalinkeistä ja sitten HJK:n Dawda Bah'n, joten näytöt olivat aika kovat, Toke kertaa.
- Antti tulee varmasti yllättämään positiivisesti myös monet muut kuin minut ja Miken, Toni viittaa itseensä ja valmentaja Mike Keeneyn.
 

 


  • Yhteistyössä: